Welkom op de website van AZ Schildersbedrijf in Kootstertille (Friesland)

  Wij zijn een allround schildersbedrijf, gevestigd in Kootstertille. Sinds 2007 zijn wij met ons eigen bedrijf actief op het gebied van schilderwerk, glaszetten en wanddecoraties. AZ Schildersbedrijf werkt voor bedrijven, particulieren en VVE's in heel Nederland, maar wij concentreren ons vooral op de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en de Flevopolder.

  Prima thuis in schilderwerk!
  De Betere Schilder
  Met ruim 21 jaar ervaring in het schildersvak zijn wij van alle markten thuis en leveren wij vakwerk van hoge kwaliteit aan onze nog steeds groeiende klantenkring. Wij zijn u graag van dienst met de meest uiteenlopende schilderklussen, of het nu gaat om het buitenschilderwerk van een monumentaal pand of het binnenschilderwerk van uw woning in Italiaanse stijl.  Wij zijn sinds 2011 lid van de Betere Schilder, zo bent u gegarandeerd van vakwerk. Maar ook voor het vervangen van een kapotte ruit kunt u bij ons aankloppen. Om de kwaliteit van ons schilderwerk te kunnen garanderen, werkt AZ Schildersbedrijf alleen met hoogwaardige producten van vertrouwde merken zoals Sigma, Wijzonol en Caparol.
   
  Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om een duidelijk beeld van het werk te krijgen. Dan kunnen we ook een duidelijke offerte uitbrengen, zonder verrassingen achteraf.
  AZ Schildersbedrijf • Willem Lodewijkstrjitte 60 • Kootstertille • 06 1063 0294